Physical and perceptual gap in indoor environmental quality: a mixed method study of space and users at an aged care facility in Victoria

Noguchi, M, Woo, CMM, Chau, Hing-Wah ORCID: 0000-0002-3501-9882, Zhou, J, Pianella, A and Newton, C (2019) Physical and perceptual gap in indoor environmental quality: a mixed method study of space and users at an aged care facility in Victoria. Architectural Science Review, 62 (4). pp. 286-300. ISSN 0003-8628

Dimensions Badge

Altmetric Badge

Additional Information

This is an Accepted Manuscript of an article published by Taylor & Francis in Architectural Science Review in, 62 (4) 2019, available online

Item type Article
URI https://vuir.vu.edu.au/id/eprint/39186
DOI https://doi.org/10.1080/00038628.2019.1614903
Official URL https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00038...
Subjects Current > FOR Classification > 1201 Architecture
Current > FOR Classification > 1202 Building
Current > FOR Classification > 1203 Design Practice and Management
Current > Division/Research > College of Health and Biomedicine
Keywords residential aged care facilities; residential buildings; perceived comfort; wellbeing; quality of life
Citations in Scopus 0 - View on Scopus
Download/View statistics View download statistics for this item

Search Google Scholar

Repository staff login